Tuesday, December 8, 2009

rupenye perpisahan dulu amat menyedihkan

hurm~
kenape la dulu xle nak sedar perkara nie.
thx to 1 of my junior.terbace tadi blog die.die baru pas spm.
so, kesedihan die tu die luahkan la kat blog die.
tp bile bace...uish,tetibe terase cam diri sendiri lak yang tgh mengalaminye.
coz memang betul ape yang die rasekan.

tapi bese la lelaki kan.same ad xdapat rase langsung or sedikit lampi tuk merasekannye.
zaman sekolah memang seronok.
patut lah dulu cikgu selalu cakap, jangan sesekali kite ponteng sekolah coz kite xkan dapat rase zaman persekolahan tuk kali yang ke due lepas kite meninggalkannya.
tapi dulu memang xpaham n xrase ape la cikgu nie membebel.sekolah amat membosankan.
terkongkong...banyak peraturan...keje sekolah...koko...memang tension..
tapi lepas sekolah~
xkan ada lagi cikgu yang nak marah kalu hw xsiap
xkan ada lagi peraturan yang bole mengukum kite wat salah
xkan ada lagi orang yang akan push kite tuk g koko
xkan ada lagi sume nie~kite xkan dapat jmpenye lagi bile kite da tinggalkan zaman persekolahan.

kepade adk2 yang masih bersekolah..
manfaatkanlah peluang yang ade nie.
coz lepas tuh, xkan ad lagi peluang tuk kamu merasai zaman persekolahan lagi.
saat bersama kawan2.
saat bersama cikgu2.
carilah kenangan paling manis supaye kite xkan pernah lupe zaman persekolahan kite.
dan jangan sesekali lupe kat kawan2 kite dari kite sekolah rendah sampailah abis persekolahan~

2 comments:

harishah halim said...

fine...
rasa mcm nak melalak skrg :((

anti_virus said...

eh..
jgn la sesedih k?
tuk kamu, dunie baru sedang menanti.
xle la masuk ke dunie baru dengan hati yang sedih n perasaan yang xmenentu..
huu~