Wednesday, December 23, 2009

Committee

cite nie start 3 minggu dari sekarang.
bese la kan da bosan2 kat uma nie, tangan gatal ajep nak menekan kat laptop.
so, pade mase tuh aku sesaje la check emel la kan.
kat emel tu ad post cakap sesape yg berminat nak join 1 committee nie, masuk laman web yang die bagi, patu register la kat sane.

aku dengan keadaan yang agak bosan,terus jep la g register bende tuh.
selang 1 minggu dari hari register tuh, die respon cakap aku da diterime masuk committee tuh.
kan da masalah...baik2 xsibuk,g gatal2 masuk da jadi sibuk.
so, die suro la reply cakap nak jadi ape dalam committee tuh kan.
dengan kerperibadian yang aku ade sekarang, aku memang suit tuk jadi yang paling kecil sekali dalam committee tuh.
30 orang kowt yang join, sure ramai yang star2 die bole pilih tuk pegang jawatan yg beso2.
patu semalam, diorang ad wat 1 meeting tuk committee nie.
aku salah sorang yang dijemput hadir.
1st ingatkan 30 orang sume skali die jemput,skali datang2 jep, cume ad 4 orang:
director
assistant director
1)committee p'pn
2)aku!!!!!!

aku di calonkan tuk pegang jawatan committee lelaki!tidakkk!!!!
cammano nie~sob3..
semalam time diorang berbincang, aku da macam busut semut dah.
duk senyap jep.
orang gelak aku gelak..
orang tenung aku, aku pandang bawah..
nak xnak aku kene gak ar pegang jawatan nie.
nanti pasnie lak die ad wat meeting lagi.
yang nie, 30 orang yang join sume kene datang.
arap2 ar ketue2 sume xdikenekan membentang idea..
kalu x....da bole kuar UNITEN dah...
saye tidak tahu apa2 pown bagaimana nak menjalankan tanggungjawab sebagai ketue committee lelaki~

4 comments:

عزري said...

tahniah la..
=)
wat keje leklok...

anti_virus said...

thx weyh!
hihi

harishah halim said...

commitee
apakah itu?
rezeki namanya ni

anti_virus said...

huu~
lebih kurang macam tuh la..
committee organize 1 sms competition~
huhu~